Over reizen, dagelijkse beslommeringen, koken, kookboeken, recepten, experimenten, mooi en slecht weer en nog veel meer.
woensdag 22 juli 2009
Cashen met cashew
Het is alweer een tijd geleden en ik ben de verpakking inmiddels kwijt, maar ooit kocht ik de nieuwe cashewnootjes van Duyvis. 100% natuurlijk, natuurlijk, want wat kun je daar nou aan verprutsen. Ik hou van cashewnoten, dus verheugde me op deze nieuwe sensatie, maar de smaak viel me bar tegen. Het begon al bij het 'mondgevoel', dat te knapperig was voor dit soort. Toen kwam de smaak: zoet overheersde en dat voor een 'sea salt' variant. 100% natuurlijk bleek een zoutje met een enorme partij aan toevoegingen, waaronder natuurlijk weer het gevreesde E621. Ik zal nog eens kijken hoe het met het doortrapte 'kies bewust' logo zit. "Als dat erop staat, eet ik m'n hoed op!", zei zij en at nog een Nibit.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten