vrijdag 19 december 2008

als je 45 wordt

Als ik 45 word, dan word ik wakker met de zon in m'n gezicht en een kopje dampende espresso. Dan ben ik de avond ervoor gefêteerd op een vriendenmaal en heb ik nog een mooi kunstwerk mogen uitzoeken ook. Dan pak ik wat in, ontdooi ik een vriesvakje en maak ik wat schoon.
As ik 45 word, dan krijg ik sms'jes en mailtjes ter felicitatie, omdat m'n telefoon hier een waardeloze ontvangst heeft.
Als ik 45 word, dan eet ik met mijn lief lekkere arroz caldo met langoustines, terwijl jonge monsieur Pous nog wel beweerde dat er geen langoustines meer waren. En dan drinken we daar een droge witte wijn bij die nog geen 50 deuren verderop is gebotteld.
Als ik 45 word zit ik vol met plannen voor een nieuwe kunsttijdschrift, een bijzonder kookboekje, een nieuwe website, een 3-kilo-lichter-vermageringsplan en GEEN facelift.
Als ik 45 word ben ik blij dat al mijn vrienden en vriendinnen en naasten ook ouder worden, dus dat we gelijk op gaan.
Als ik 45 word heb ik zin om al die vrienden en vriendinnen en naasten weer te zien en tegen de borst te drukken. En kijk ik terug op een jaar vol bijzondere ervaringen en heel veel mooie herinneringen.
Als ik 45 word ben ik blij dat ik leef, heel gelukkig en heel dankbaar.
Amen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Van harte. En: 't is maar een getal, al klinken je daardoor aangewakkerde nieuwe plannen goed (het drie-kilo-idee uitgezonderd).
Hasta pronto. rob

Unknown zei

Je vergeet het een-flesje-per-dag voornemen! Maar da's voor 2009. Kom op, gaan we lekker nog één keertje uit'.

Anoniem zei

Nog maar 45.
Ach Catrien die 18 zeeegels zorgen ervoor dat je fruitig en strak blijft :-)
Op naar oesterijs.
tot snel
International

Della Taylor zei

Bent u op zoek naar een directe lening? Ons bedrijf opereert onder duidelijke, flexibele, transparante en begrijpelijke voorwaarden. Door de vertraging van de economische activiteit (recessie) bieden wij in de meeste delen van de wereld zeer lage rentetarieven. U heeft mogelijk een lage geloofwaardigheid. Ons bedrijf biedt nu een goedkope lening met rente aan. Heeft u geld nodig om uw bedrijf uit te breiden? Of heeft u geld nodig voor persoonlijke doeleinden? Neem nu contact met ons op, wij bieden juridische kredieten voor particulieren met een rentepercentage van 3%. Geïnteresseerde partijen kunnen contact met ons opnemen via e-mail: Dellastaylors@yahoo.com OF WhatsApp via telefoon +1 (209) 251-1529.