vrijdag 4 april 2008

Bart is jarig


Lieve Bart, gefeliciteerd!
Om het te vieren, heb ik uitgeslapen. Ik had me voorgenomen mee te gaan wandelen, zoals vorige week, maar werd te laat wakker (om 5 over half 7).
Ik ben vol en lui en ik geniet.
Gisteren heb ik met Heather, haar vriend Steve en Gerrald (papa G), aan de overkant staan kijken naar het gekkenhuis van de opnamen op straat (zie foto's, de auto met takkenbossen is een 'prop'). Toen ben ik naar Wettham Hill gelopen waar ik met een boek, een koffie, een kaassandwich en toast met heerlijke honing van de rust en m'n vakantie heb genoten. Het waaide de hele dag hard, maar het was weer prachtig zonnig. Er is wel iets aan het veranderen. Het wordt wat droger, heb ik het idee. In town kocht ik een zonnebril, vooral om het opwaaiende stof uit m'n ogen te kunnen houden. Toen ik terugkwam bij de Outspan zat Ula aan het zwembad. We zijn bij de Wood 'n Spoon gaan lunchen, want Ula vertrekt vandaag en wilde nog graag een keer langoustes (crayfish) eten. We zaten er heerlijk, deelden een bord mosselen vooraf en hadden daarna een langouste met sla. Max, die ook mee was, bleef achter om met Dani en zoontje naar een waterval te lopen, terwijl wij doorreden naar Third Beach. Daar zwom ik (de strandwachter moest ervoor in actie komen, want ik zwom niet tussen de vlaggen) en lazen we op het strand, tot het eind van de middag.
Vanaf de Outspan, waar ik snel douchte, reden we met Richard naar Thea. Bij Fir's Fruit Market stopten we, zodat Max wat mooie wandelstokken kon kopen om mee naar huis te nemen. Thea had een enorme tafel gedekt. We zouden er uiteindelijk maar met z'n 8-en aan eten: springboksaté met pittige pindasaus en zoete aardappelpuree en een heerlijke appelcake, waar ik tegen m'n gewoonte in echt veel van heb gesnoept -ik moet het recept hebben!
Met Rapie reed ik uiteindelijk terug naar huis. Ik zette de wekker om om 12 uur Bart te kunnen bellen. Hij liep buiten; in een andere wereld.

1 opmerking:

Anoniem zei

Jaja, lang zal ik leven. Ik ben nu bij Hedy & Hans en laat Hedy, die analfabeet, even zien hoe je een reactie intikt. We gaan lekker Thais eten (hoop ik, Hans kookt) en zitten aan de champagne. Hier komt Hedy...

(ja, want Hans heeft geen tijd, die moet koken!!, hi-hi)
Nu gaan we zo een Blogger-account aanmaken, dan bereikt dit je misschien. Wij drinken nu ook op jou en wat betreft dat eten.... AFWACHTEN!!! Je hoort het al.... ZATLADDERS.
( Hans vraagt waarom dat water staat te koken?.... rijst????)

Dikke zoen Hedy-Hans-Bart